2022.06.08
チャレンジ

Everyone had a great time!

The first conversation class was held after school on June 7th.
The students who joined the class had an experience with practical English.
They made groups and enjoyed working together  through games.
They immersed themselves in English and had a great time!

6月7日(火)に初めての英会話補習を行いました。ネイティブの先生から生きた英語の指導を受け、生徒たちはグループを作り、ゲームを通して楽しそうに活動していました。英語漬けの時間を過ごし、充実した放課後になりました。